Hívjon: 06-20-944-2072

HASSON VEVŐIRE
VIDEÓ MARKETINGGEL!

Ismerje meg az Üzleti Videó Marketing
Csomag 2024-et!

Ragadja meg vevője figyelmét! Hozza mozgásba képzeletét! Egy olyan eszközt tart most a kezében, ami korlátlan felhasználású és egész évben megállja majd a helyét - legyen szó image videóról, bemutatóról, reklámról, hírlevélben küldhető videóról vagy éppen kampányfilmről.

NYŰGÖZZE LE VEVŐIT,
KÖSSE LE FIGYELMÜKET!

Minden érzékszervre ható, cselekvésre ösztönző marketing megoldás.

A videó marketing egy olyan eszköz, amely egyszerre hat a néző minden érzékszervére. Jótékony mellékhatása, hogy kíváncsivá tesz, elgondolkodtat, érzelmeket vált ki, majd cselekvésre sarkall. Kell ennél több?!

INDÍTSA BE VEVŐI KÉPZELETÉT!

A képzelet hegyeket mozgat.
Az erő a videó marketingben van!

Vezesse be vevőit a képzelet világába! Használja erre a videó marketing adta előnyöket! Érje el, hogy elképzeljék, és eléri, hogy meg is tegyék!

PÖRGESSE FEL ELADÁSAIT,
NÖVELJE HATÉKONYSÁGÁT!

Bővítse eszköztárát figyelemsokszorozó megoldással!

Képtelenség helyett képesség! Mutassa meg üzleti videóval, ami másképp elképzelhetetlen! Szegezze a képernyőre vevői figyelmét!

Hasson vevőire
videó marketinggel!

Ragadja meg vevői figyelmét!
Hozza mozgásba képzeletét!

Képzelje el!

Érje el, hogy elképzeljék,
és eléri, hogy meg is tegyék!

Nyűgözze le vevőit
minden irányból!

Tegye kíváncsivá, gondolkodtassa el, váltson ki érzelmeket, és eléri,
hogy vevői cselekedjenek!

Figyelem!
Pörgesse fel eladásait!

Képtelenség helyett képesség! Mutassa meg üzleti videóval, ami másképp elképzelhetetlen!

Ajánlat kérés

mégsem

Üzleti videó minták

Joker a marketingben -
határtalan felhasználás

Ismeri a JOKER lapot a kártyában? Az a lap,
ami bármit helyettesít és mondhatni mindent visz, mindent üt. Ilyen JOKER lehetőséget kínálunk most a „20-az-1-ben” videó marketing megoldással.

  • Válasszon animációs alapot!
    (ha bizonytalan, segítünk dönteni)
  • Vegye fel velünk a kapcsolatot!
  • Egyeztessünk röviden, hatékonyan - szóban!
  • Másnapra kész az animációja!

Mire használhatja?

1. Cégbemutatóhoz
2. Image filmként
3. Termék bemutatókhoz
4. Szolgáltatás bemutatására
5. Weboldali videóként
6. Online reklámozásra
7. TV reklámként
8. Hírlevelekbe
9. Facebook-ra
10. Youtube-ra
11. Kampányokhoz
12. Marketing eszközként
13. e-mail-ben aláírás videóként
14. Akciókhoz
15. Rendezvényekhez
16. Prezentációkhoz
17. Kiállításokra
18. Önéletrajzokhoz
19. Üzleti találkozókra
20. Évfordulókra

Hasson vevőire üzleti videóval! Kérjen ajánlatot!

KÉREM MOST!

Mire használhatja?

Használjon üzleti videó marketing eszközt cégbemutatóhoz!

Az üzleti videó marketing csomag bemutatja cége termékeit, szolgáltatásait és főbb jellemzőit. Szórólap, névjegy, prospektusok, weboldal? Manapság már önmagában kevés. Tegye mellé saját céges videóját!

Alkalmazzon üzleti videó marketing megoldást image filmként!

Az üzleti videó marketing megoldás segít abban, hogy reális és mindenre kiterjedő képet mutasson cégéről, hiszen a látszat épp annyira fontos, mint az, ami a csomagolásban van!

Mutassa be termékeit üzleti videó marketing segítségével!

Valósítsa meg a termékbemutatóit üzleti videó marketing segítségével, hisz ez teljes képet mutat a cégek és a vásárlói felé. Szeretné felkelteni az érdeklődésüket? Ez az animált eszköz tökéletes arra, hogy meg is valósítsa.

Ismertesse meg szolgáltatásait üzleti videó marketing csomaggal!

Könnyen érthető formába öntheti szolgáltatásait ezzel a videó marketing megoldással. Ez egy fontos döntés, ugyanis az ingerek százai között kitűnik majd az Ön videója, ezzel megelőzve versenytársait.

Használja az üzleti videó marketing csomagot weboldali videóként!

Haladjon a korral, kérjen ajánlatot Ön is az üzleti videó marketing csomag 2024-re. Itt az idő, hogy elkészíttesse saját weboldali videóját. A fejlődő weboldalak egyik szembetűnő eszköze a weboldali bemutatkozó videó. Ezzel a megoldással felveheti a versenyt megjelenés tekintetében is piaci versenytársaival.

Reklámozzon üzleti videó marketing csomagjával az online médiában is!

Üzleti videó marketing csomagja internetes reklámként egyre népszerűbb lehet, köszönhetően a videó megoldások gyors terjedésnek. Ma már nem csupán a pop-up reklámok és bannerek léteznek, hanem megjelentek forradalmi új megoldások is. Ilyen modern, meglepő és látványos megoldást kínálunk az online világra optimalizálva.

Jelenjen meg TV reklámokban üzleti videó marketing csomagjával!

Az üzleti videó marketing csomaggal a lehetőség adott az Ön számára is, hogy a média több területén, így a televízióban is megmutassa cégét, termékét, szolgáltatását. A reklámfilm rövid, tömör esszencia, mely felkelti az érdeklődést és a vásárlási vágyat.

Használja üzleti videó marketing csomagját hírleveleiben is!

Egyedi üzleti videó marketing csomag, rendszeres hírközlés, friss információk átadása - elengedhetetlen ebben az ingerekkel teli világban. Aki nem tartja folyamatosan a kapcsolatot az ügyfeleivel, az egy idő után elveszítheti őket. Videó anyagokkal, elektronikus üzleti képeslapokkal színesítheti hírleveleit, bármilyen hosszú történetet feldob egy ilyen látványos képi anyag.Ajánlatot kérek >>>

Posztolja Facebook-on üzenetét üzleti videó marketing csomagjával!

A közösségi média egyik vezető oldalán is kötelező a jelenlét. A különféle hírek képekben és animált videókban is megjeleníthetők. Az online közönség előszeretettel néz videókat pl. a Facebook oldalain, vagy akár továbbítja, megosztja azokat! Legyen Ön is hatékony és ossza meg üzleti videó marketing csomagjának animációját!

Terjessze üzleti videó marketing csomagját youtube-on keresztül is!

Magas nézettség, rengeteg megosztás, vírusvideók. A Youtube videó megosztó oldala kiváló felület arra, hogy az Önök cégéről készített személyre szabott üzleti videóját terjeszthesse és marketing célokra használja.

Színesítse kampányait üzleti videó marketing segítségével!

Legfrissebb kampányához, vagy épp új termék bevezetéshez kiváló fegyver van a tarsolyában, bárhol megállja a helyét. Izgalmassá és látványossá teheti mondandóját a kommunikációs forgatagban.

Használja üzleti videó marketing csomagját marketing eszközként!

Az üzleti életben fontos a technikai eszközök terén is tartani a lépést, hisz cége lemaradhat. Az eladás során fontos a megfelelő marketing módszerek kiválasztása, ezért ajánljuk figyelmébe üzleti videó marketing csomagunkat. Ez az újítás könnyen beilleszthető a marketinges eszközök közé.

Ágyazza be üzleti videóját az üzleti e-mailek végére aláírásként!

„Saját üzleti videóval rendelkezik? Akkor ez azt is mutatja, hogy sokat ad a termékére, szolgáltatására is.”
Ragaszkodik a régi, jól bevált név+telefonszám+weblap cím összeállításhoz az elektronikus aláírásában?

Mennyivel eredetibb és látványosabb, informatívabb, ha a neve mellett ott forog a saját üzleti videója!

Aláírás videója határozottan emeli az Ön cégéről alkotott képet ügyfelei szemében.Ajánlatot kérek >>>

Egészítse ki akcióit üzleti videó marketing csomagjával!

Üzleti videó marketing csomag kiemelheti azokat a kulcsszavakat, amelyekkel akciós termékét, szolgáltatását be szeretné mutatni. Ennek kiváló módja üzleti videó csomagunk, melyet bármilyen akciójánál felhasználhat, terjeszthet célközönségének.

Kápráztassa el rendezvénye résztvetőit üzleti videó marketing eszközzel!

Céges rendezvények színvonalas promóciójához elengedhetetlen kelléke az üzleti videó marketing csomag. Bővítse Ön is eszköztárát és kápráztassa el már első pillanattól kezdve közönségét! Legyen az elsők között, mindig!

Színesítse multimédiás prezentációját üzleti videó marketing csomaggal!

Bármikor szüksége lehet egy olyan anyagra, melyet elővehet, bemutathat akár egy villámprezentáción, akár egy új ügyfélnél. Bizonyára Ön is tartott már előadást, amihez elengedhetetlenek a képi elemek, videók. Ezzel színesebbé teheti mondanivalóját, innovatív modern képet festhet cégéről. Gyors, hatékony, látványos és egyedi.

Adjon a megjelenésére a kiállításokon is! - üzleti videó marketing csomag

Évről évre rengeteg nívós kiállítás nyílik az üzleti világban tevékenykedő cégek számára. Fontos az első benyomás és a megjelenés. Ezért nagyon nem mindegy, milyen formában jelenik meg az Ön cége, mit mutat, mit ad és mindezt milyen eszközökkel! Az üzleti videó marketing csomag tökéletesen megfelel a mai kor elvárásainak.

Figyelemfelkeltő üzleti videó marketing csomag önéletrajzokhoz!

Mutassa be élete fontosabb magán és- munkaállomásait röviden az üzleti videó marketing csomagja felhasználásával. Keltse fel leendő munkaadója figyelmét!

Mutassa meg cégét üzleti találkozókon üzleti videó marketing csomaggal!

Összehívott egy találkozót, ahol régi és új ügyfelek is megjelennek. Gondoljon csak bele milyen magas mércét állíthat fel azzal, ha bemutatja cégét egy minőségi üzleti videó marketing csomaggal! Legyen büszke arra, hogy Önnek már van ilyen és meri is használni!

Ünnepeljen üzleti videó marketing csomaggal!

Céges születésnapok, ünnepi rendezvények, évfordulok fényét emeli az üzleti videó marketing csomag, hisz zenei világával, dinamikus képi anyagával megfogja a közönséget, felkelti kíváncsiságát és akár jó kedvre is derítheti. Másik előnye még, hogy növeli a cégen belüli összetartozás érzését is. Mint egy közös céges himnusz.

Copyright © 1993-2024 Multi M Stúdió Kft. - Telefon: 06-20-944-2072