Webshopoknak


    WEBSHOP

Az Üzleti Videó hatékonyan ad el, hiszen láthatóvá, emberközelivé válnak általa a termékek. Számos kutatás bizonyítja, hogy a mozgó képpel reklámozott termékek felé nagyobb a bizalmi mutató, szemben a más formátumú reklámokkal. Ha eddig képekre és szövegekre bízta termékeinek eladását, akkor mostantól bízza magára a működés közben látható termékre.

Kedvcsináló

Kedvcsináló

Mire jó egy termék bemutató Üzleti Videó?

A termék bemutató Üzleti Videó hatékonysága abban rejlik, hogy magát a terméket látják a látogatók, akár működés közben.
Egy bonyolultabb szerkezetet pontosan be lehet mutatni használat közben, míg egy egyszerűbb, mindennapos terméket összehasonlíthatóvá lehet tenni a már megszokotthoz.
Így azonnal megvan a bizalom a termék felé, ami egy képen nehezen adható át.

 

Az Üzleti Videó legfőbb előnyei egy webáruházban

Nincs kérdés

Sokkal kevesebbszer hívják az ügyfélszolgálatot technikai kérdésekben, hiszen az egyszerű alapvető válaszokat megadja a videó már a termék bemutatásakor. Az Ön vevői képesek lesznek első pillanattól kezdve használatba venni a bonyolultabb szerkezeteket is.

Magasabb érték a weboldalnak

Ha a termék adatlapokon rövid videók vannak, akkor azokat szívesen megnézi a leendő vevő.
Mivel megnézi a videót, ezért biztosan több időt tölt el a weboldalon, ezáltal növelve annak értékét a keresőben is.

Erősödő márka

A termékvideók feltölthetők Youtubera és számos videómegosztóra, ezzel a cég márkáját erősítve. A megfelelően használt videók mindig jó pozíciót érnek el a keresőben, így erős lehet weboldala a kulcsszavakra is, a videóknak köszönhetően.

Bizalom a termékbe

Ismeri a TopShop-ot?

Az ott eladott termékek sikerének 70%-a azon múlik, hogy megmutatják a terméket működés közben. A vizualitás tehát garantált sikerre ítéli a termékek eladását.

Ütemezhető elkészítés

Nem kell egyszerre minden terméket felvenni, lehet haladni a legfontosabb, legkelendőbb termékektől egy előre meghatározott fontossági sorrendet követve.
Jó ütemezéssel pontosan mérhető, hogy mennyivel hatékonyabb egy-egy termék eladása a korábbiakhoz képest, így mérhető a befektetés/megtérülés arány is.

 

Kinek ajánljuk?

Az Üzleti Videó Webshop csomagjait ajánljuk Önnek, hogyha webáruházának bevételeit szeretné megnövelni, megerősíteni a márkáját, pozícióját. Akkor javasoljuk Önnek, ha fontosnak tartja, hogy minden lehetséges eszközt és felületet kihasználva legyen népszerűbb a webáruháza. Ha Ön fontosnak tartja, hogy a leggyorsabban terjedő és leggyorsabban megtérülő online eszköz Önnek dolgozzon.

Csomagjaink

 

Termék kóstoló
csomag
Termék feltöltő csomag Raktárkészlet
csomag
Felvétel időtartama (óra) 1 2 4
Az elkészített videók száma 5 20 korlátlan
Helyszín általunk megadott általunk megadott Ön által megadott
Videók hossza (darabonként) 0,5-1 perc 0,5-1 perc 0,5-1 perc
Stáb és technika 1 1 1
Intro-outro 1 1 1
Zene 1 1 1
Reklámfilm 0 0 1 db – 2 perc
Promóció 1 1 1
Youtube csatorna 1 1 1
Üzleti tanácsadás 1 1 1

 

A csomagok részletes tartalma:

Felvétel időtartama

Ennyi óra forgatási idő jár Önnek.
Összehasonlításul: 1 óra alatt átlagosan 4-5 termék videóját lehet elkészíteni (de ez természetesen termékfüggő).

Elkészített videók száma

A nyersanyagból ennyi darab különböző videót vágunk Önnek össze. Mindegyik videó az Ön által hozott termék(ek)ről szól, melyet kitehet akár a webáruházba a termékfotó helyére, vagy egyéb – a vevők által jól észrevehető – részére a termékoldalnak.

Helyszín

Az általunk megadott helyszín azt jelenti, hogy kijelöljük a forgatás helyét, ahová a termékeivel együtt el tud jönni. Az Ön által megadott helyszín esetében mi megyünk el az Ön raktárába, boltjába. Fontos mérlegelnie, hogy terméke alkalmas-e szállításra. Hogyha kisebb csomagot szeretne, de nem tudja elhozni a terméket, (mert például túl nagy a mérete) az se baj, hiszen nyitottak vagyunk egyedi megállapodásra is.

Videók hossza

Percben értve ilyen hosszúságú termékvideókat vágunk Önnek. Egy rövid, hatásos bemutató videót inkább végignéznek a vásárlók, és jobban bevésődik az élmény hatására a termék képe az emlékezetükbe.

Stáb és technika

Nem kell bajlódnia semmivel! Mi visszük a rendezőt, az operatőrt, a kamerát, a fény- és hangtechnikát. Igazi filmes élményekkel gazdagodhat Ön is, ha még nem volt forgatáson és filmes élménnyel fognak gazdagodni vevői is, akik a megnézik a videót.

Intro-outro

Készítünk Önnek egy rövid nyitó és lezáró aimációt, amivel még egyedibbé tesszük videóját.
Ezt minden videó elé, illetve mögé billesztjük.

Zene

Jogtiszta aláfestő zenét teszünk a termék stílusának megfelelően a videók alá. Egy hatásos dallam még sikeresebbé teszi a videót. Ebben az esetben Önnek nincs külön teendője a zene jogos felhasználásával kapcsolatban.

Reklámfilm

Készítünk egy izgalmas, pörgős anyagot, ami konkrét online reklámként funkcionál az Ön számára.
Egy ilyen igényes anyag nem csupán Önnek és látogatóinak nyeri majd el tetszését, hanem hatékonyan növeli webáruházának népszerűségét.

Promóció

A videóit biztosan megnézik a webáruházon kívül is, hiszen kihasználjuk saját látogatottságunkat és videós reklám felületet biztosítunk Önnek látogatott Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon is, illetve bemutatjuk az Üzleti Videó Kaleidoszkópban is.

Youtube csatorna

Elkészítjük az Ön Youtube csatornáját, beállítunk mindent és feltöltjük a videóidat. A hozzáférést utána természetesen az Ön rendelkezésére bocsájtjuk.

Üzleti Videó Tanácsadás

A mi rendezőnk NEM csupán ül és kiabál! Szakmai tanácsokkal, szakértő tippekkel segíti, hogy tartalmas, eredményes és minőségi legyen a videó. Vajda László, üzleti videó szakértő személyesen segíti, mentorálja a videó elkészülését. Kérdéseivel, tanácsaival megkönnyíti az Ön dolgát a forgatáson.

 

Megrendeléshez töltse ki az alábbi űrlapot és mi megkeressük Önt!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Választott csomag (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Cégnév (kötelező)

Levelezési cím (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

captcha

Mit lát a fenti képen? (4 betű)


Oszd meg


Fatal error: Call to undefined function selfserv_sexy() in /var/www/clients/client174/web544/web/wp-content/themes/visualmedia/templates/blog/post.php on line 85