Törökméz


Gyerekkoromban egy iskolától nem messzire laktunk. Egyszer a suli környékén megjelent egy nagydarab bácsi hosszú, pöndörödő bajusszal, aki standot állított fel éppen az iskola és a lakásunk közötti úton. A standján cukorkák, csokik, édességek ezrei voltak felsorakoztatva. Valahányszor elmentem előtte mindig az jutott az eszembe, hogy a Pál utcai fiúk árusa lépett elő a könyv lapjairól. A “mi” árusunk kreatív marketing eszközt alkalmazott: kezében egy hatalmas szelet törökmézzel kiabált oda a diákoknak – akik kisebb-nagyobb csoportokba verődve elhaladtak előtte, – hogy “Idenézz, törökméz!”

Ennek a kedves édességárus bácsinak az emlékére hoztam létre ezt a menüpontot. Itt aktuális – videós – nyalánkságokat mutatok be Önnek. Itt láthatja a legújabb kreatív kampányunkat, megoldásunkat, engedje meg, hogy a most aktuálisat is a régről megszokott felkiáltással mutassam be Önnek:

“IDENÉZZ, TÖRÖKMÉZ!”

Legújabb trükkös darabunk az egyszereplős duett paródia célja, hogy Ön is lássa: így nem szabad Üzleti Videót csinálni. Ön melyik túlzásra hajlamos?

A videó végén ÖN dönt a folytatásról!

  • Érdekelné, mire tudja használni az Üzleti Videót? Kattintson a felső videóra és nézze meg bemutatónkat.
  • Szeretné tudni hogyan alakul Laci és László sorsa? Válassza a bal alsó videót.
  • Esetleg az érdekelné, hogy ezt elsőre sikerült-e ilyen pontosan és véresen komolyan felvenni? Nézze meg a bakiparádét a jobb alsó videó képére kattintva!

(A videón belül választhatja a folytatást!)


s

Üzleti Videó Hírmorzsák


Az Üzleti Videó Hírmorzsák olvasói különleges élményeket, információkat és hasznos tanulmányokat kapnak az Üzleti Videózásról. Iratkozzon fel most!

Nevem*:
Email címem*:
 

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD