TanácsadóTV


Hosszú időn keresztül hatalmas hiány volt a tanácsadó piacon: hiányzott a csatorna, ahol a tanácsadók bemutatkoznak, tanácsokat adnak, bemutatják szakterületük újdonságait. Hiánypótló kezdeményezésünk 2009 őszén realizálódott és már a nevében is egyértelműen kifejeztük: létrejött ez a csatorna! Az a célunk, hogy tanácsadók és tanácsra vágyók virtuális összekötője legyen, a legeredményesebb online használható eszköz, a videó segítségével.

 

A TanácsadóTV számos sikeres “rovatot” indított már útjára, köztük a legsikeresebbek a “Szakértőnk válaszol” rovat és a rendezvényeket bemutató “összefoglalók” voltak.
TanácsadóTV számokban

2009 szeptembere óta a TanácsadóTV

  • több, mint 15 rendezvényről készítettünk összefoglalót;
  • több, mint 30 tanácsadónak forgattunk “Szakértőnk válaszol” videót;
  • összesen 226 videót töltöttünk fel a csatornánkra;
  • videóinkat több mint 74.000-en látták;
  • a legnézettebb videónkat több, mint 6.000-szer nézték meg


TanácsadóTV – a nézettség ereje

Ha Ön videót készíttet, akkor gondoskodnia kell arról, hogy azt sokan meg is nézzék – olyanok is, akik még nem jártak a weboldalán. A TanácsadóTV csatornájának segítségével publicitást adunk videójának. Amennyiben Ön nálunk készíti el videóját ez a lehetőség azonnali bónuszként jár Önnek.

Nézze meg videóinkat! >>>                  Nézze meg Üzleti Videós megoldásainkat! >>>

 


s

Üzleti Videó Hírmorzsák


Az Üzleti Videó Hírmorzsák olvasói különleges élményeket, információkat és hasznos tanulmányokat kapnak az Üzleti Videózásról. Iratkozzon fel most!

Nevem*:
Email címem*:
 

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD