Rendezvény Promóciós csomag


    rendezveny_promo

Szeretné előre átadni tréningje, konferenciája hangulatát? Szeretné élő szóban – vagy egy figyelemfelkeltő animáció segítségével – megszólítani a leendő résztvevőket és elmondani nekik, miért érdemes eljönniük? Az Üzleti Videó segít rendezvényének promóciójában!

A leendő vevők nem döntenek könnyen arról, hogy elmenjenek-e egy konferenciára, előadásra, könnyítse meg döntésüket azzal, hogy bemutatja előre mi az, amire számíthatnak!

Kedvcsináló

Kedvcsináló

Hogyan lehet bemutatni a rendezvényt videóval?

Lehetőség van animációs vagy élő személlyel készített videóval bemutatni a rendezvényt a közönségnek. Az animációt abban az esetben ajánljuk, hogyha nagyon sok embert szeretne megszólítani, például kiállítással, vásárral egybekötött rendezvényt szervez, vagy ha szeretné az elkészült anyagot videó banneres hirdetésként is elhelyezni a neten.

Élő személlyel készített videót akkor ajánlunk Önnek, hogyha szeretné építeni én márkáját, vagy neves előadókat szerzett meg és szeretné őket megszólaltatni, kihasználva, hogy nevük miatt elmennek oda az emberek.


Mit tartalmaz az Üzleti Videó Rendezvény Promóciós csomag?

Felvételt készítünk, amelyen elmondhatja, bemutathatja miről fog szólni a rendezvény, kinek fog szólni, kik fognak előadni. Minden fontos és az érdeklődők számára érdekes részletet el tud mondani a videón. Akár az előadókat, meghívottakat is megszólaltathatja, vagy korábbi rendezvény résztvevőket is megkérhet, hogy számoljanak be a kamerának a korábbi tapasztalatokról.

Élő személyes videó esetén is kap animációt tőlünk ajándékba, hiszen készítünk egy animált intro-t és outro-t a videóhoz, amelyet bármely céges videójának elejére és végére odailleszthet majd, mint egy logót. Persze ha van kész logója, akkor azt el helyezzük a videó valamely sarkában.

A profi felvételhez profi vágást biztosítunk, az eredményt a rendezvény érzelemvilágához illeszkedő, jogtiszta aláfestőzenével látjuk el.

A rendezvény promóciós videókat mi is népszerűsítjük csatornáinkon: Facebookon, Youtubeon és a weboldalunkon is.


Hogyan lehet Önnek Üzleti Videó Rendezvény Promóciós videója?

Vegye fel velünk a a kapcsolatot és mi megkeressük Önt a megadott elérhetőségeken.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

captcha

Mit lát a fenti képen? (4 betű)


Oszd meg


Fatal error: Call to undefined function selfserv_sexy() in /var/www/clients/client174/web544/web/wp-content/themes/visualmedia/templates/blog/post.php on line 85