Rendezvény megörökítő csomag


    rendezveny

Az Üzleti Videó kiválóan alkalmas a céges rendezvény, konferencia vagy tréning élmények átadására. Megörökítő csomagunkban nem csupán felvesszük az Ön rendezvényét, de megtesszük az első lépést egy esetleges infótermék elkészüléséhez is. A megörökítő csomagban felvesszük a teljes rendezvényt és a megvágott videót DVD-n adjuk át Önnek.

A Rendezvény Megörökítő csomagunk pontosan ebben nyújt Önnek segítséget!

Kedvcsináló

Kedvcsináló

Mire való az Üzleti Videó Rendezvény Megörökítő csomag?

Ha szervezett már konferenciát tudja, hogy milyen fontos annak a hangulatát, szellemiségét átadni. Egy rendezvényt nem elég megszervezni, meghirdetni és levezényelni, hanem nagyon fontos utóéletet generálni annak. Ez fogja ugyanis megmutatni, hogy érdemes-e folytatást szervezni, esélyt ad a felvett videó újra hasznosításában (például videós tréning kiadásában).


Mit is tartalmaz pontosan az Üzleti Videó Rendezvény Megörökítő csomag?

Ez a csomag az állandó elemek mellett rengeteg választható extrát is tartalmaz. Itt felsoroljuk Önnek, hogy mi az, amit nyújtani tudunk.


Ami mindenképpen benne van a csomagban:

Kimegyünk stábbal a rendezvény helyszínére, ahol videóra vesszük az előadások egyes részeit, interjúkat készítünk az előadókkal és a jelenlevő nézőkkel is. Ezekből 10-12 darab videót készítünk, melyek alkalmazhatóak referenciaként, emelik a konferencia értékét. Készítünk egy bevezető és egy lezáró animációt a videók elejére és végére, illetve jogtiszta zenei aláfestést vágunk a felvétel alá. Az elkészített videókat mi is bemutatjuk látogatott csatornáinkon (Facebookon, Youtubeon, weboldalunkon).


Ezen felül igényelhető extrák:

Komplett felvétel

Ha Ön a teljes rendezvényt szeretné velünk megörökíttetni, sem akadály. Ebben az esetben a fent felsoroltakon kívül elejétől a végéig felvesszük az előadásokat, a komplett előadás anyagot egy ízléses DVD-n adjuk át Önnek.

Promóció és megörökítés:

Igény esetén nem csupán a rendezvény utóéletét segítjük, hanem a terem megtöltését is nézőkkel. Készítünk animált, vagy élő szereplős videót amelyen be tudja mutatni előre rendezvényét, segítve az eladást. Erről részletesebben itt olvashat!


További információért lépjen velünk kapcsolatba!

A kapcsolatfelvétel nem kötelezi semmire! Töltse ki az alábbi űrlapot:

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

captcha

Mit lát a fenti képen? (4 betű)Oszd meg


Fatal error: Call to undefined function selfserv_sexy() in /var/www/clients/client174/web544/web/wp-content/themes/visualmedia/templates/blog/post.php on line 85