Forgatási Nap


  forgatasinap

Unalmas, hogy százszor is el kell ugyanazt az 5-10 perces ismertetőt mondania minden egyes leendő vásárlónak? Szeretné, hogyha többen jönnének be az üzletbe, többen érdeklődnének cége termékei, szolgáltatásai iránt, mert sikerült előre bizalmat építenie az érdeklődőkben?

Fárasztó és időrabló feladat mindenkinek ugyanazt elmondani százszor! Ha napi 20 érdeklődője van akkor ez 1-2 órát vesz el az életéből. Jobban szeretné ezt az időt más hasznos feladatra fordítani, ugye?

Kedvcsináló

Kedvcsináló

Kedvcsináló

Egy üzleti videó leveszi Önről ezt a terhet, hiszen a standard szöveget elég felvennie és megmutatnia a weblapján, vagy üzletében a leendő vevőknek.

Egyetlen üzleti videóval heti 8-10 órát spórol, ráadásul a videó hétvégén is dolgozik Ön helyett, így nem kell azon idegeskednie, hogy hány ügyfelet vesztett el a pihenőnapokon.

Az Üzleti Videó a 21. századi reklám és videomarketing eszközök közül a leghatásosabb, hiszen minden fontos érzékszervére hat a számítógép előtt ülő érdeklődőnek, ráadásul közösséget is épít Önnek.

Ha Ön elégedett, mert ismeri és elismeri Önt a teljes piaca, nincs új vevő, akit megszólítana, mert lefedte teljesen potenciális vevőit, akkor nem ajánljuk Önnek az üzleti videót.

Tudta, hogy a TopShop (vagy TeleShop) sikere nem a termék minőségén múlik, hanem azon, hogy megmutatják a terméket, amit forgalmaznak?

Tudta, hogy az a tanácsadó vagy szolgáltató aki ki mert állni a célpiaca elé megsokszorozta a megrendeléseinek számát?

Tudja, hogy hányan nézik ma a videómegosztókat?


Megdöbbentő felmérés

Sokaknak feltettük a kérdést: “miért nem mutatod meg a terméked videón is?”
Íme a leggyakoribb válaszok:

 • Mert eddig nem vette észre a videómarketing erejét.
 • Fél nekikezdeni, hiszen egyedül egy kamerába beszélni nehéz.
 • Egyesek szerint egy megfelelő rendező, egy profi vágó és a megfelelő technika szinte a megfizethetetlen kategóriába tartozik.
 • Attól félnek túl sok időbe fog kerülni.
 • Nem tudják mit tegyenek a kész videóval, hol mutassák be.
 • Félnek a kudarctól, gyakorta kérdeztek vissza: “Ki nézné ezt meg?”

Ennyi gond nyomasztja annak a fejét, aki a jó ösvényre akar lépni!

Ezt nem lehet annyiban hagyni! Nem hagyhatjuk a képtelenség állapotában!

Ha Ön szeretne előrelépni, és szeretne támogatást kapni ahhoz, hogy kihasználhassa az üzleti videókban rejlő fantasztikus potenciált, akkor igazából szüksége van egy olyan csapatra, aki szakértően megvalósítja Önnek minden álmát!

Készen áll arra, hogy feljebb lépjen egy szintet egy XXI. századi módszerre, melyet a XXI. század vásárlói sokkal nagyobb örömmel fogadnak majd, mint eddig bármit?

Lássuk csak mi is kell egy igazán profi videóhoz és mennyibe is kerülne?

Egy videó kamera

Jó minőségű képet akar a videódhoz. Azt se tudja melyik a legjobb kamera, ami kapható. Ha venni nem akar, akkor bérelhet is, de az nem mindig költséghatékony megoldás.

Értéke 10.000 forint néhány órára.

 

Idő és helyszín

Sokan azt hiszik napok kellenek egy jó üzleti videóhoz, pedig egyetlen óra is elegendő tud lenni. Egy megfelelő környezetnek pedig még egy órára is megkérik az árát.

Értéke: 10.000 forint.

Aláfestő zene

Egy hatásos dallam amely sikeressé tesz egy videót vagy nagyon sok macera (hiszen nem mindenki tud zenét írni), vagy jogdíjas és sokba kerül. Főleg, ha sok embernek mutatja meg.

Értéke: 5.000-10.000 forint.

Stáb

Egy jó stábbal a leggyengébb anyagból is csodákat lehet művelni. Egy operatőr, egy vágó, aki érti a szakmáját, tudja hogyan állítsa be a kamerát úgy hogy Ön a legjobb színben tűnjön fel. Egy profi vágó összevágja úgy az anyagot, hogy szinte észre sem lehet venni hol a snitt.

Értéke: 15.000 – 20.000 forint.

Fény és hangtechnika

A videón látszania (Önnek vagy termékének), hallatszania kell ahhoz, hogy elérje vele célját. Sokszor a házi zseblámpa és a headset mikrofonja nem elegendő a sikerhez.

Értéke: 5.000-10.000 forint.

Rendezés

Egy rendezőt bérelni reklámfilmhez szoktak, de egy jó cégbemutatkozóhoz sem árt, ha van ott valaki, aki irányítja gondolatait és tetteit. Nem csak hasznos, de sokszor a siker múlik rajta.

Értéke: 10.000 forint.

Gyakorlatilag összesen el kellene költenie egy 55.000 és 70.000 forint közötti összeget csupán azért, hogy legyen egy 3-4 perces videója. És ez még csak az alap!


Jobbat mondunk!

 

Az Üzleti Videó team most minden terhet levesz a válláról videójával kapcsolatban!

Jöjjön el a következő Üzleti Videó Forgatási Napra, ahol a legelegánsabb videós szolgáltatást kapja egy hatalmas kosár ajándékkal és extrával fűszerezve!

Amit adunk:

Ezen kívül pedig

Rendezés = helyszíni üzleti videó tanácsadás

Vajda László, üzleti videó szakértő személyesen segíti, mentorálja a videó elkészülését.
Kérdéseivel, tanácsaival megkönnyíti az Ön dolgát a forgatáson.

Intro és Outro = látványos bevezető és lezáró

Bevezető és lezáró animációt készítünk,
melyet később bármilyen videójához fel tud használni.

Értéke: 10.000 forint.

Üzleti videóblog tanácsadás EXTRA

60 perc skype konzultáció Vajda Lászlóval, amelynek a végén a kezébe kapja a teljes, személyre szabott videóblog, videómarketing stratégiáját.
Gyakorlati tippekkel, megvalósítási ötletekkel.

Értéke: 20.000 forint.

Egy profi Üzleti Videó

3-4 perces anyagot vágunk össze a felvételből, melyet használhat cége marketingjében. Ez lehet: termék bemutató, cég bemutatkozó, szolgáltatás bemutató, referencia videó, esemény meghívó.

Értéke: 60.000 forint.

Youtube promóció és videóblog EXTRA

A felvételből elkészítjük Önnek egy lehetséges videóblog első videóját, létrehozzuk az Ön Youtube csatornáját és megreklámozzuk erőforrásainkból a videót is és a csatornát is.

Értéke: 40.000 forint.

Promóció

Közösségi és egyéb csatornáinkon keresztül megosztjuk a világgal a videóját, így azonnali látogatottságot, ismertséget generálunk Önnek.

Értéke: Amennyit ez Önnek ér!

Tehát kap tőlünk egy nettó 200.000 forint értékű csomagot

minössze

70.000 forint+ÁFA

áron.

Megkapja tőlünk a lehetőséget, hogy elkészüljön élete (talán első, de biztosan a) legprofibb Üzleti Videója.

Ráadásul most két részletben fizethet, hiszen csak a költésgek felét kérjük előre, a másik felét ráér akkor kifizetni, ha a kész videót a kezébe vette!

Nem, ez nem átverés!

Viszont sok ideje nincsen dönteni, ugyanis nincs minden nap Üzleti Videó Forgatási Nap és nem is fér be mindenki!

Összesen 7 embert (céget) látunk vendégül budapesti forgatási helyszíneink egyikén egy-egy ilyen alkalommal 1 órás forgatási időtartamban, tehát ha be szeretne jutni, akkor ne gondolkozzon sokat!

Még egyszer, röviden:

Ezt mind megkapja!

 • 1-1,5 óra alatt együtt felkészülünk a videó felvételére és fel is vesszük azt.
 • Mi intézzük az exlusive helyszínt.
 • Hozunk fényeket, kamerát, stábot.
 • A forgatás előtt és alatt Üzleti Videó tanácsadást nyújtunk,
  ezzel kihozva Önből a legjobbat.
 • A nyersanyagot megvágjuk.
 • A vágott videóhoz készítünk animált intro-t és outro-t.
 • Aláfestő zenét kap a videóhoz.
 • 60 perces élménygazdag ÜzletiVideóBlog tanácsadást is adunk.

Váltsa meg a helyét most a következő Forgatási Napra!

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Cégnév

Számlázási cím (kötelező)

Levelezési cím (ha nem egyezik a számlázási címmel)

captcha

Mit lát a fenti képen? (4 betű)

A megrendeléssel elfogadja hogy ez elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A megrendeléssel nem biztosítja a helyét a forgatáson, ahhoz be kell fizetnie csomag árának 50%-át, 35.000 forint+ÁFA-t (bruttó 43.750 forintot) az általunk küldött e-mailben megadott számla alapján. Az ÁFA visszaigénylésre alkalmas számlát a forgatás napján adjuk át, ezt a videó elkészültekor kell kiegyenlítenie.

Információs telefon:

Vajda László +36-20-944-2072


Oszd meg


Fatal error: Call to undefined function selfserv_sexy() in /var/www/clients/client174/web544/web/wp-content/themes/visualmedia/templates/blog/post.php on line 85